Logo of WeberHaus.co.uk

Black magic

Additional information

This house presents itself in an unusual and at the same time reserved way. The main focus is on the dark wooden cladding that surrounds the entire single-family house. Based on the Bauhaus concept, the homeowners have decided in favour of a reduced structure. The adjacent carport harmonises perfectly with the rest of the architecture. An eleven meter long window front opens to the garden and lets a lot of light into the house interior. On the upper floor, too, the builders have opted for floor-to-ceiling windows to bring nature into the house. The living, dining and cooking area is a single large room. Just like the appearance of the house, the interior is elegant, functional and modern. The bathroom has a free-standing bathtub, a large walk-in-shower and a sauna.